UGLATA YAYINDA!

 UGLATA

 

YAYINDA!

 


ÖZET

Dış Dünya'nın özgürce hikâye yazılamayan bir döneminde, parmak kinematiği ve alt bilinç NU ile hapsedilmiş bir hikâye anlatıcısının, geliştirdiği yazı yöntemleri, Feynman diyagramları, sadık özgürlük savaşçıları ve gizemli tablolar yardımıyla yazmaya çalıştığı, Galata Kulesi'nden başlayıp, Kuzey Arnhem topraklarındaki Aborijin kabilelerinin birbirinden ilginç ritüellerine kadar uzanan, tutku ve ihanetlerle dolu ilham savaşının hikâyesi…

 

UGLATA, hikâyesine Logos arayan Odeta'nın, Anaksimandros’un saklanmış Giz'ini bulma yolunda, bir dizi zaman sarmalı ve buna bağlı manifoldlar içerisindeki amansız çabasını anlatıyor. 

 

Bir giz vardır

Büyülü manzaraların gömüldüğü tablolarda

Keşfedilmeyi bekleyen bir bilmece

Zaman ve mekân içinde bir hece

Zincire vurulmuş

Tutsak

Bir UGLAT.

  

ABSTRACT

In a period of the Outside World where stories could not be written freely, a storyteller imprisoned with finger kinematics and subconscious NU tried to write with the help of the writing methods he developed, Feynman diagrams, loyal freedom fighters, and mysterious paintings. The story of the war of inspiration, full of passion and betrayals, extends to its interesting rituals...

 

UGLATA tells the story of Odeta, who is searching for Logos, and her relentless effort to find the hidden Secret of Anaximander, within a series of time spirals and related manifolds.

 

There is a secret.

In paintings where magical landscapes are buried

A riddle waiting to be discovered.

A syllable in time and space

in chains

Captive

An UGLAT.

 

KİTAP LİNKLERİ

Kitapyurdu




Goodreads

UGLATA by Burak Cem Coşkun | Goodreads

Youtube Trailers

Burak Cem Coşkun - YouTube

Uglata Website

U G L A T A

Instagram Page

UGLATA (@pantharhei137) • Instagram photos and videos

 

YAZIM SÜRECİ

2019 yılında Ren Nehri'ni taşıran fikir fırtınalarıyla harmanlayarak kurgu serüvenine merhaba dediğimiz, gizemli bilim kurgu hikâyemizle üçlemeyi tamamlıyor ve yakında yayınlıyoruz...

 Aslında okuyucu hikâyenin yazılıp yazılmayacağına kendisi karar verecek. Īnteraktif gizemlerle dolu bu yolculukta bir "UGLAT" okuyucuya rehber olacak.

 

Aşağıdaki röportajda Uglata bölümüne atlayarak yazım süreci ile ilgili daha detaylı anekdotların aktarıldığı dinletiye eşlik edebilirsiniz.

 


Yazım sürecinden kareler

Story idea & timelines | Bonn | 2019

Storytelling & return to writing | İstanbul | 2022

Yayın

2023 Kasım




 

TRAILERS

 







 

TANITIM














TELİF & COPYRIGHT

 

 


 






Yazarın işbu eser üzerindeki sahipliği Sahiplen.com, TurkTrust ve BCCart güvencesi altında tescil edilmiştir. İşbu eser, yazarın yazılı izni olmadan hiçbir biçimde üçüncü şahıslarla paylaşılamaz; kamuya sunulamaz, çoğaltılamaz. (Copyrighted Material – BCCart & KDY yayıncılık.

 

Kapak grafik tasarım uygulama ve kitap içi mizanpaj uygulama:

 SEZA ANET

 

 

 

 

 

Comments